• aleksandar-kosina-studio-profesional
  • aleksandar-vujkov-mali-liman
  • anica-stanic-sah
  • branislav-popkonstantinovic-casovnik
  • igor-kekeljevic-lady-godiva
  • ivica-nikolic-brod
  • ivica-nikolic-stamparska-masina
  • kristina-nikolic-profesor-max
  • nenad-poznanovic-gratska-kuca
  • zorica-raus-ucionica

Crater Studio

Crater Studio je osnovan 2005. godine i u potpunosti je posvećen umetnosti digitalnih vizuelnih efekata za film i televiziju. Kompanija nudi kompletne usluge postprodukcije i vizuelnih efekata za igrani film, reklame i TV. Posebne usluge uključuju modelovanje (modeling), teksturisanje (texturing), senčenje (shading), osvetljavanje (lighting), rigovanje (rigging), animaciju (animation), kompoziting (digital compositing), mat pejnting (matte painting), set ekstenziju (set extension),  FX (effects), mečovanje (match moving), kijing (keying), rotoskoping (rotoscoping), art direkciju (art directing) i produkciju (production).

 

Crater Studio d.o.o.
Knicaninova 3/I

Beograd

 

http://www.craterstudio.com/

Mad Head Games

Mad Head Games je nagrađivani studio za produkciju video-igara iz Srbije. Osnovan je u junu 2011. godine od grupe prijatelja sa iskustvom u ovoj branši, okupljenih oko zajedničkog interesovanja za produkciju video igara, sa jedinstvenom vizijom da prave atraktivne i zanimljive igre, sa naglaskom na detaljima, originalnom stilu i ostrašćenosti.

 

Danas Mad Head Games proizvodi veoma uspešne igre i uspostavlja standarde u produkciji video-igara kroz unošenje umetničkog pristupa i intrigantne igrivosti u rekordno popularne HOPA (Hidden Object Adventure Games) igre, koje su igrane širom sveta. Iako studio Mad Head Games postaje veća, ozbiljnija i iskusnija kompanija, ostaje verna osnovnom principu oko kojeg su i nastali: firma koju čini grupa prijatelja.


 

Mad Head Games d.o.o.

Ćirpanova 46

Novi Sad

 

http://www.madheadgames.com/

 

Case 3D

Case 3D je kreativni studio koji pruža usluge 3D vizualizacije, animacije, dizajna, VR i AR, kao i brandinga pre svega usmerene profesionalcima iz polja arhitekture, nekretnina, građevinske industrije, dizajnere ili IT stručnjake. Naša vizija je da vaše ideje i želje oblikujemo i prezantujemo svetu korišćenjem kretivnosti, jedinstvenog know-how koncepta koji smo razvili tokom dugogodišnjeg iskustva i velike strasti za pomeranjem granica. Verujemo da su lični pristup, timski rad i posvećenost jedni od ključnih elemenata za pružanje kvalitetne usluge. Ove vrednosti su osnovni elementi svakog našeg projekta, s obzirom da želimo i uvek stremimo dugoročnoj saradnji sa svakim našim klijentom.

 

Neke od naših specijalnosti su 3D arhitektonska vizualizacija i planovi, 3D animacija, VR i AR usluge, dizajn eneterijera, 3D panorame, video produkcija, profesionalni foto servisi, veb dizajn i razvoj.

 

Case 3D d.o.o.

Balzakova 31

Novi Sad

 

http://www.case-3d.com/

DigitalKraft

DigitalKraft je kompanija koja pruža kompletne usluge u oblasti postprodukcije. Poznata je po kreativnom i kvalitetnom pristupu u filmskoj i reklamnoj industriji. Kompaniju je osnovao Ivan Pribičević, koji je 2003. godine okupio tim iskusnih frilensera iz regiona. DigitalKraft teži najvišim standardima u oblastima CGI, kompozitinga i specijalnih efekata, koje unosi u svaki projekat, nezavisno od produkcijskog formata i raspoloživog budžeta, osiguravajući na ovaj način uspešnu saradnju sa klijentima iz celog sveta. 

 

DigitalKraft d.o.o.

Svetogorska 18
Beograd

 

http://www.digitalkraft.rs

3Lateral

Kompanija 3Lateral je nastala iz strasti za stvaranjem digitalnih dublera, karaktera i bića za potrebe industrije video igara i filmske industrije. 
Kompanija se bavi 3D i 4D skeniranjem i obradom podataka, dizajnom digitalnih karaktera, njihovim modelovanjem i rigovanjem, razvojem kompletnih programskih rešenja za implementaciju digitalnih karaktera, kao što su Rig Logic, Character Customization i Population Generation sistemi.
Neke od video igara u čijoj produkciji je učestvovala kompanija 3Lateral su GTA5, Ryse: Son of Rome, The Order: 1886.

 

3Lateral d.o.o.

Trg Mladenaca 6

Novi Sad

 

http://www.3lateral.com/